Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στη Θράκη


Τις αρχαιρεσίας και την Γενική Συνέλευση της, πραγματοποίησε για πρώτη φορά η νεοσύστατη Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ) την περασμένη εβδομάδα, για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης και αντιπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας – ΕΣΕΕ.
Μάλιστα από την όλη διαδικασία, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας αναδείχθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Ευθύμης Μίλκογλου, ο οποίος θα αντιπροσωπεύσει με τα υπόλοιπα μέλη και στην Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ.
«Η νέα Συνομοσπονδία, είναι πλέον γεγονός» αναφέρει στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ο Αντιπρόεδρος Ευθύμης Μίλκογλου επισημαίνοντας ότι «ξεκίνησε απλά σαν μια ιδέα, σαν μια σκέψη και στο τέλος υλοποιήθηκε.»

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Στόχος της νέας Συνομοσπονδίας, είναι να λύνονται τα προβλήματα της Θράκης» συνεχίζει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε μια ιδιαίτερη περιοχή με πολλά προβλήματα και κοινούς στόχους. Υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ μας και δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι σαν πόλεις, παρά το γεγονός η κάθε πόλη έχει τις δικές της ιδιομορφίες. Κοινός μας στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων αλλά και να γίνει όσο το δυνατόν πιο τουριστική την περιοχή μας.»
Αναφορικά τώρα με τα μέλη που θα αντιπροσωπεύουν την νέα Συνομοσπονδία και στις Γενικές Συνελεύσεις της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, ή αλλιώς της ΕΣΕΕ, ο κ. Μίλκογλου, τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό που πάει μια ομάδα από την Θράκη, έτσι αισθανόμαστε γιατί πρώτα από όλα είμαστε φίλοι, προκειμένου να διεκδικήσει την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, επάνω στον τομέα του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας» σημειώνοντας ότι «η Θράκη, γίνεται επίκεντρο στην Αθήνα και εμείς είμαστε εδώ και προχωράμε όλοι μαζί. Εύχομαι να έχει επιτυχία το νέο αυτό εγχείρημα, γιατί είναι κάτι που έγινε με πάρα πολύ μεράκι.»